ÜZLETI ALKALMAZÁS MINTA
KATALÓGUS


Munkaidő-nyilvántartás és elszámolás

Az Üzleti Alkalmazásminta a munkaidő-ráfordítások követését, ellenőrzését és strukturált menedzselését teszi lehetővé. A munkatársak napi feladatainak iktatására és azok pontos rögzítésére szolgál; segítségével projektenkénti ráfordítás-ellenőrzést lehet megvalósítani. Megoldja a jelenléti ívek kezelését, valamint a bérszámfejtést is támogatja. Alkalmazásminta-brosúra letöltése (PDF)

A LEGFONTOSABB FUNKCIÓI:

Munkaidőadminisztráció

  • A rendszer az alkalmazottak tevékenységét naplózza és adminisztrálja az elvégzett feladatok tükrében.
  • Támogatja a csoportmunkát és a hatékony feladatkiosztást (feladatkosár és üzenetfal funkció).
  • A naptárfelület segítségével a munkaidőadminisztrációján felül a napi munkavégzés állapotát, valamint a feladatok és projektek készültségi szintjét is ellenőrizni lehet.

Projektkövetés

Ügyletekre lehet delegált vagy egyénileg létrehozott feladatokat rögzíteni, így a rendszer meglévő projektmenedzsment eszközök kiegészítőjeként is tud szolgálni. Továbbá az alaprendszer más Effector alapú alkalmazásokkal (pl. projektkontrolling vagy projektadminisztráció) is kibővíthető az átfogó projektkezelés megvalósítása érdekében.

Riportok

  • Heti vagy akár napi ütemezéssel testre szabható riporttípusok alakíthatóak ki a terv- és tényadatok követése érdekében.
  • Lehetőség van munkanemekre, tervtípusokra, ügyekre vagy projektekre lebontott jelentések készítésére a munkaidő-ráfordításról.
  • A munkatársak teljesítménye is jól követhetővé válik: mikor, mivel, mennyi időt, mely alkalmazott foglalkozott.
  • Lehetőség van a munkaidő-eloszlás megtekintésére akár ügyfelenként.

Szabadságtervezés

A rendszer beépített szabadságtervező és -ütemező képernyővel rendelkezik annak érdekében, hogy a szabadságkezelés, helyettesítés, delegálás és más jóváhagyási funkciók által rendszerezett munkarendek kialakítása gördülékenyen menjen.

GYAKORI FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Jól használható bármilyen projektalapú tevékenység dokumentálása, illetve célirányos, elszámolás alapú rögzítése céljából minden olyan területen, ahol humán munkavégzés történik.