ÜZLETI ALKALMAZÁS MINTA
KATALÓGUS


Marketingmenedzsment

Az Effector Platformon elkészített Marketingmenedzsment Üzleti Alkalmazásminta lehetőséget ad a marketing területén felmerülő feladatok támogatására és a marketingtevékenység eredményeinek folyamatos követésére.

A Marketingmenedzsment Üzleti Alkalmazásminta segítségével ügyfélkezelési, rendezvényszervezési és kontaktokhoz kapcsolódó marketingfeladatok koordinációja, valamint email kampányok, rendezvénymeghívók vagy más típusú, automatizálható marketinganyagok kiküldése és adminisztrációja valósítható meg.Alkalmazásminta-brosúra letöltése (PDF)

A LEGFONTOSABB FUNKCIÓI:

Kampányadminisztráció

 • Támogatást nyújt a rendszerben létrehozott email alapú kampányok megtervezésében és adminisztrálásában.
 • Egyszeri vagy akár ismétlődő kampányok is létrehozhatók. Külön felületen lehet az e-mailek grafikus és szöveges tartalmát megadni, valamint a beépített tartalomba nyomkövetést és kampányanalitikai követést biztosító kódokat beszúrni.
 • Az alkalmazás személyhez fűződő események és feladatok nyomon követését is elvégzi, például az ügyfelekkel való interakciókról (CRM funkcionalitás).

Rendezvényadminisztráció

 • A rendszer átfogó segítséget nyújt egyedi üzleti rendezvények megszervezésében
 • Támogatja a résztvevők listájának összeállítását és az ehhez kapcsolódó automatizált meghívókiküldést, kezeli a duplikációkat, és ellenőrizhetővé teszi a rendezvényen megjelentek, regisztrált résztvevők névsorát.
 • A naptár képernyőmód segítségével párhuzamosan több esemény is megszervezhető a rendszerben közös vagy akár független listák alapján is. A munkatársaknak lehetőségük van saját account listájuk feltöltésére más back office rendszerből vagy például az Effector alapú CRM-ből.
 • Külön adminisztrációs felületen egyéb szempontok alapján is kategorizálhatóak a meghívottak (jóváhagyás- vagy változáskérelem).
 • A rendezvényösszesítő képernyőmódban lehetőség van cégek, rendezvények vagy akár résztvevők csoportjai alapján való szűrésre is.

Marketing-dokumentumtár

A beépített dokumentumtárnak köszönhetően, a rendszerben lehetőség van az email kampányokhoz, marketingfeladatokhoz vagy a rendezvényekhez kötődő dokumentumok feltöltésére és tárolására is.

Marketinganalitika

 • Marketingfeladatok, rendezvények vagy email kampányok státuszáról riportok kérhetők le.
 • A testre szabható dashboardok segítségével a kampányanalitikák gyorsan áttekinthetők.
 • Lehetőség van továbbá a marketingfeladatok listázására kategóriákra bontva vagy akár egyedi szűrőbeállításokkal.

GYAKORI FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: Kifejezetten marketing- és sales tevékenységgel foglalkozó divíziók, munkacsoportok, valamint vállalkozások részére ajánljuk. 

KAPCSOLÓDÓ EFFECTOR ALAPÚ ALKALMAZÁSOK: CRM, dokumentumtár, projektkontrolling, munkaidő-nyilvántartás