Ügyféligényekben gondolkodunk.
Értjük egymást.

Az Ön igényeit tartjuk szem előtt, ezért mindig konkrét
feladatokra és egyedi üzleti problémákra kínálunk megoldást.

Mi, az Oriana alapítói magunk is vállalatvezetők és üzleti döntéshozók vagyunk. Az átláthatóbb, hatékonyabb üzleti folyamatok érdekében kerestünk megoldást sajátos üzleti problémáinkra és igényeinkre. Olyan alkalmazásra vágytunk, amely az ügyfelek igényeihez igazodik: a dobozos szoftvereknél rugalmasabb, az egyedi fejlesztéseknél pedig sokkal gyorsabb, olcsóbb és kevésbé kockázatos. Az eredmény pedig nem csupán egy termék, hanem egy üzleti alkalmazásfejlesztő ökoszisztéma, az Oriana világa.

Az Oriana az üzleti alkalmazásfejlesztő ökoszisztéma megvalósítója, fejlesztője és működtetője. A robosztus és kipróbált központi alapmotor, az Effector folyamatos technológiai fejlesztésével biztosítjuk, hogy egy lépéssel mindig az aktuális üzleti kihívások előtt járjunk.

Tudásunkat szívesen megosztjuk az Oriana közösségben is. A legkülönbözőbb szegmens képviselői eredeti ötletekkel és hasznos tudással bővítik az üzleti alkalmazásfejlesztési ökoszisztémát.

blue

Fejlesztői csapatunkhoz olyan szakemberek csatlakoztak, akik a problémákban lehetőségeket, a specifikációkban pedig üzleti folyamatokat látnak. Munkatársaink az elmúlt tíz évben számos sikeres projektet valósítottak meg. Tudásmenedzsment és értékelő, értékesítést támogató rendszert fejlesztettek kereskedelmi bankoknak, ügyfélkapcsolati és marketingrendszert a biztonságtechnikai iparágban, lízingelbírálási rendszert a pénzügyi szektorban, valamint a beosztásokat kontrolláló szakrendszert a kormányzati szerveknek.

  • Alapítás: 2002. Multinacionális cégeknél szerzett 15 éves menedzsment tapaszttal.
  • A piacon egyedülálló IT (ERP, CRM, MIS, WFA) tapasztalat és stabil tudás.
  • Az éves árbevétel 20 százalékát mindig innovációra fordítjuk.
  • Széles körű tapasztalattal és stabil tudással rendelkező munkatársak.
  • Nemzetközi szintű, hatékony és gyors ügyfélkiszolgálás.